Heikkinen Oy/Jarmo Heikkinen
Valtakunnallinen yrittäjäpalkittu 2021

Heikkinen Yhtiöt Oy

Heikkinen Yhtiöt kasvoi yhden miehen yrityksestä lattiatöiden edelläkävijäksi 

Heikkinen Yhtiöt on yritys, jossa arvostetaan työntekijöiden kädentaitoja ja ahkeruutta. Niiden ominaisuuksien ansiosta lattiapäällysteiden ja -rakenteiden urakointiliike pystyy lunastamaan asiakaslupauksensa: kaikki pohjasta pintaan. 

Jarmo Heikkisen perustaman yhtiön kädenjälki näkyy ympäri Suomea: lentokentillä, kauppakeskuksissa, yritysten toimitiloissa, urheilutiloissa, uimahalleissa ja sadoissa muissa rakennuksissa.  

Kunniakasta yrittäjäuraa tukevat numerot. Heikkinen Yhtiöt on vajaassa 40 vuodessa kasvanut yhden miehen yrityksestä yli 300 henkeä työllistäväksi valtakunnalliseksi toimijaksi.  

Hyppy mattomiehestä ison yrityksen työnantajaksi on iso. 

– Minulla ei ollut minkäänlaista aikomusta alkaa työllistää muita. Niin vain tapahtui. Olen joutunut kasvamaan yrityksen mukana ja turha viisastelu on jäänyt pois. Tämä on pitkälti ihmisten kanssa tekemistä, mikä vaatii kommunikointia ja läsnäoloa. Muuten olen se sama Jarmo kuin olin vuonna -85, yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Jarmo Heikkinen arvioi. 

Heikkinen Yhtiöt on kasvanut myös lukuisilla yritysostoilla, joista viimeisin, LTU Groupin maalausliiketoiminnan hankinta, tapahtui kuluneella viikolla. Yrityskauppojen tavoitteena on saada lisää ammattitaitoa ja kasvattaa markkina-aluetta.