Vuoden paikallinen yrittäjä 2017

Verticom Oy

Toimitusjohtaja, Perustaja, Omistaja
Reino
Lindroos

Yrityksen perustamisvuosi

2017

Yritysmuoto

Osakeyhtiö

Toimiala

Informaatio ja viestintä

Aluejärjestö / paikallisyhdistys

Espoon Vuoden yrittäjän menestyksen takana innovatiivisuus

Espoon Vuoden yrittäjäksi 2017 on valittu innovatiivinen yrittäjä, Reino Lindroos.

Lindroos perusti oman yrityksen, ensi vuonna 25 vuotta täyttävän Verticom Oy:n, vuonna 1993. Verticom tarjoaa korkeatasoista asiantuntijapalvelua ja laitehuoltoa yritysten erilaisiin ICT-tarpeisiin. Asiakaskunta koostuu suurista konesaleista pieniin palvelualustoihin.

Innovatiivisuus on Verticomissa merkittävässä roolissa. Sen ansiosta yritys on pysynyt kilpailukykyisenä suurten kanainvälisten yritysten hallitsemilla markkinoilla ja on mahdollistanut yrityksen menestystarinan. Alan tiukasta kilpailutilanteesta huolimatta, Reino Lindroos on lähtenyt rohkeasti kansainvälistymään muihin Pohjoismaihin ja Baltiaan.

Yritys saa henkilöstöltä erittäin korkeat tyytyväisyysarvosanat. Henkilöstöön panostetaan mm. henkilöstöeduilla, kouluttautumisella, yhteisillä lounailla ja ulkomaan vierailulla. Myös asiakastyytyväisyys on korkealla tasolla, joka perustuu henkilökohtaiseen palveluun, edulliseen hintatasoon ja 24/7 -palveluun.

Tulevaisuuden haasteet Verticom huomioi korostamalla ympäristöarvoja, joka toteutuu mm. huolehtimalla laitteiden mahdollisimman pitkästä elinkaaresta. Tulevaisuutta turvataan myös tarjoamalla nuorille kesätöitä ja opiskelijoille opinnäytetyömahdollisuuksia. Suomen juhlavuoden arvojen mukaisesti yritys on saanut Avainlippu-diplomin merkkinä suomalaisesta työstä.

Verticomin liikevaihto on vakiintunut 4 miljoonan euron tuntumaan. Yritys työllistää parisenkymmentä työntekijää.

Espoon Vuoden yrittäjän valitsee vuosittain espoolaiset yrittäjäkollegat.