Maakunnallinen Vuoden yrittäjä 2019

Haagan Leipä Oy

Toimitusjohtaja, Omistaja
Virve
Turunen
Omistaja
Pasi
Turunen
Omistaja
Kari
Saarto

Yrityksen perustamisvuosi

1956

Yritysmuoto

Osakeyhtiö

Toimiala

Leivän valmistus; tuoreiden leivonnaisten ja kakkujen valmistus

Aluejärjestö / paikallisyhdistys

Haagan Leipä Oy valittiin Vuoden 2019 helsinkiläinen yritys -palkinnon saajaksi. Leipomoalan perheyrityksen tarinassa tekivät vaikutuksen laadukkaat tuotteet, ketterä ja joustava toimintatapa sekä pitkä historia paikallisena pienyrityksenä, jossa on toteutettu menestyksekkäästi sukupolvenvaihdos.

– Haagan Leipä Oy on pienenä ja perinteikkäänä perheyrityksenä löytänyt tiensä kuluttajien sydämiin laadukkailla kotimaisilla ja käsityövaltaisin menetelmin valmistetuilla tuotteillaan jo yli 60 vuoden ajan. Kivijalassa toimiva seitsemän hengen leipomo on menestynyt joustavalla ja ketterällä toimintatavallaan isojen toimijoiden joukossa, kertoo Helsingin Yrittäjien puheenjohtaja Mari Laaksonen palkitsemisperusteista.

– On hienoa, että yritys on toteuttanut onnistuneesti sukupolvenvaihdoksen, sillä valitettavan moniin yrityksiin ei löydetä jatkajia. Haagan Leipä Oy:ssä on myös paikallisuus vahvasti läsnä ja yritys on vakiintunut osa haagalaista ja helsinkiläistä kaupunkikuvaa, lisää Helsingin Yrittäjien toimitusjohtaja Tiina Oksala.