Maakunnallinen Vuoden yrittäjä 2018

Sakari Laukkanen

Toimitusjohtaja, Perustaja, Omistaja
Sakari
Laukkanen

Yritysmuoto

Osakeyhtiö

Toimiala

Mainostalo Teippari Oy on Suomen monipuolisin mainostehdas: kaikkea mainontaan. Kaikki onnistuu. Varoituskylteistä valomainoksiin ja kaikki siltä väliltä.

Aluejärjestö / paikallisyhdistys

Valintaperusteluissa kiinnitettiin erityistä huomiota Laukkasen 40 vuotta kestäneeseen yrittäjäuraan, monialayrittäjyyteen ja yrittäjän innovatiivisuuteen paikkakunnan elinkeinoelämän kehittäjänä sekä rohkeisiin investointeihin.

Laukkanen on laajentanut omaa yritystoimintaa mainostalosta av-tuotantotaloksi (Advert1go Production House), energia-alalle (Pohjolan luonnonvoima) ja juhlapalveluihin (Meri-Lapin Juhlapalvelu). Uusimpana aluevaltauksena Sakari Laukkanen perusti vaimonsa kanssa Seadventures Oy:n monipuolistamaan Kemin ohjelmapalvelutarjontaa.

Sakari Laukkanen on yrittäjäurallaan tukenut myös paikallista urheilu-, nuoriso- ja vapaaehtoistoimintaa sekä Meripelastajien työtä.

Palkintoehdotuksia tehtiin seitsemän kappaletta eri puolilta Lappia usealta eri toimialalta.

- Palkinto on erittäin arvostettu, mistä kertoo myös palkintoehdokkaiden taso. Kuka tahansa useista ehdokkaista olisi täyttänyt palkinnon kriteerit, sanoo Lapin Yrittäjien toimitusjohtaja Pirkka Salo.